Hoogwaardige timmerwerken in de regio Maastricht

Laro bouw- en timmerbedrijf uit Maastricht is een allround aannemer van bouw- en timmerprojecten. Onze gespecialiseerde vakmensen op het gebied van timmerwerken hebben ervaring met het plaatsen van deuren, kozijnen, trappen en meer. En dankzij de ervaring, de gedegen logistiek, moderne middelen en een groot professioneel netwerk kan Laro bouw- en timmerbedrijf zelfs de grootste, meest prestigieuze projecten aannemen en naar tevredenheid realiseren.

Deuren

Het maken en plaatsen van houten deuren is een vak apart.

Van de materiaalkeuze en de constructie tot het plaatsen en uitlijnen van de deuren in de kozijnen, de vakmensen van Laro bouw- en timmerbedrijf staan voor u klaar. Advies nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kozijnen

Wij maken en plaatsen houten kozijnen in bestaande gebouwen en nieuwbouwprojecten, van moderne, strakke glazen gevels, tot aan klassieke eikenhouten kozijnen in oude gebouwen en kerken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor advies op maat.

Trappen

Door een nieuwe trap in uw huis of pand laten maken zal de manier waarop u van het gebouw gebruik maakt radicaal veranderen.

De vakkundige timmerlieden van Laro bouw- en timmerbedrijf kunnen elke gedroomde trap voor u realiseren en deze op een veilige manier en met de meest hoogwaardige materialen afwerken. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw trap.

Laro bouw- en timmerbedrijf

Een kleine greep uit opgeleverde projecten